Donderdag 30 april

Vaesrade-toernooi in Sportpark Vaesrade.

Opsteling:Keeper:R.Wouters

Veldspelers:M.Hidding,O.Huntjes,M.Offermans,H.Oderkerken,D.Ploum,A.Schreijen,J.Hermans,M.Ritzen,P.Loni,T.Ernst,Jan.H,P.Schrijen.

Kelderke - Kelderratten

In een gelijk opgaande wedstrijd wist geen van beide ploegen tot scoren te komen.De wedstrijd eindigde in een logische 0-0.

Kelderratten - Angelo Boys

In een spannende wedstrijd met over en weer genoeg kansen was het H.Oderkerken die de 1-0 aantekende voor ons team.

Goalgetters - Kelderratten

In de beginfase wisten we op een 1-0 voorsprong te komen door een goal van H.Odekerken.Met de gedachte dat we al in de finale stonden werd de concentratie minder en onze tegenstander wist hiervan te profiteren en scoorde de gelijkmaker.Enkele minuten voor het einde van de wedstrijd scoorde H.Odekerken de winnende treffer.Nadat de de supporters van de Kelderratten door de ordedienst van het veld werden verwijderd kon de wedstrijd worden uitgespeeld.

Eindstand Poule B

  1. Kelderratten

  2. Goalgetters

  3. Kelderke

  4. Angelo Boys

De Finale

Kelderratten - Stelrad

We begonnen de finale met 10 spelers waardoor we genoodzaakt waren ons te concentreren op verdedigen.Stelrad wist hiervan te profiteren en scoorde   0-1.Ons team was nu weer compleet en tot de rust werd er niet meer gescoord.Na de rust probeerden we meer pressie uit te oefenen op de tegenstander maar dit leverde geen doelpunt op.Stelrad maakte hun 2-de doelpunt en dat was tevens de eindstand.Na afloop konden we toch terugkijken op een geslaagd toernooi.